crn_yldz38 Selam kızlar oğlum 25 aylık 2 yaş etkinlik cırtlı kitaplar belki bileniniz vardır ondan aldım daha çok vakit geçirelim diye ama oğlum kesinlikle beni dinlemiyor “öyle yapalım hadi bunu buraya koyalım bu hangi renk diye “ asla beni dinlemiyor bakmıyor bana elinle alıyor başka şekilde kitaba bakıyor ve ben neden böyle yaptığına anlam veremiyorum birçok yaşıtını görüyorum çok aktif ve laf dinliyorlar yaşayan varmı ?Ne yapmam gerek çok üzülüyorum
tubasd crn_yldz38 aleyküm selam 😄 Allah bağışlasın çok tatlılar Üzülecek bişey yok öncelikle kimseyele kıyas yapmayın yaşları küçük odakları hızlı kayar önce farklı keşifler yapıyorlar odaklanmalarini beklemeyin derste değiller netiece etkinlikten ziyade oyundan keyif alıyorlar demekki her çocuk farklı
Betelgeuse_ crn_yldz38 kendi istedikleri gibi incelemek istiyorlar kurallara uymak istemiyorlar bizi dinlemek istemiyorlar. Normal bence benim oğlum da öyle
Dogacelik crn_yldz38 çocukların ilgi alanları değişiyor bence kendinizi üzmeyin. Araba yarışı yapın siz de 😄
jelibonnnn crn_yldz38 25 aylik benimde kızım , aksine oyuncak ile oynamayı sevmez hep boyama yapacak, puzzel birleştirecek, oyun hamuru ile oynayacak. Aktivitelerimiz hep bunlar. Bende oyun oynasın istiyorum ama olmuyor.
crn_yldz38 tubasd kıyas değilde hani biraz gelişimsel olarak ilerlemesini istediğin için yoksa çok şükür oğlum çok akıllı
Y6_ Bnm oğlumda aynı Hatta Bn oyun kurarım o bozar hep bozmayı seviyor resim yaparız o cırtlı kitaplardan bizde de var 1 2 sayfa yapar sonra sıkılır her çocuk farklı işte erkek çocukları daha farklı bnm ki sürekli toprak oynamak istiyor 25 aylık bnm kide
tubasd crn_yldz38 normal bir durum sergiliyor bence çocuğunuz benim çocuğumda öyleydi oturup öyle etkinlik vs çok yapamazdim