BuseveMinigi İyi akşamlar anneler. Bugün rahmimde pıt pıt hareketler oluyor. Hamile değilim biliyorum. Sanki bebek tekmesi gibi anlayamadım. Var mı böyle bir durum yaşayan.
bucocukac_ BuseveMinigi ne zaman doğum yaptınız. Doğum sonrası 2 yıl boyunca rahim eski halini almak için kasılıp gevşiyor o yüzden olabilir
mavideniz6 BuseveMinigi çok normal bi durum ben hiç yaşamamıştım taaa ki bu aya kadar.Bende de olmaya başladı bu ara.
ilongirav BuseveMinigi doğumdan sonra 2 seneye kadar olabiliyor yalancı tekme de deniyor. benim doğumdan beri hep var, 7.5 ay oldu hala var 😅
aylintoooo Doğumdan sonra 2 sene sanırım yalancı bebek tekmesi hissediliyormuş diye bir yerde okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum
hazallas BuseveMinigi ay bebeğim doğalı altı ay oldu ve bu ay sanki karnımda yine bebek var çok ilginç 😂
EsrraZ BuseveMinigi benimde 1 yıl oldu bende hissediyorum hele akşam baya baya hareketler hissettim 🤣 aynı durumu yaşamışız bebişlerin hayali arkadaşı olur bizim hayali bebişlerimiz var karnımızda iyi mi 🤣🤣🤣
_YanakReisinAnnesii BuseveMinigi hayalet tekme deniliyordu sanırım adına. İlk başlarda ki kadar hissedilir ve sık değil ama hâlâ da olmuyor değil arada sırada hissediyorum hâlâ oğlum 3 yaşında.