pengun Merhaba bebeğim 3 aylık ama yuvarlanmıyor normal mi sizin bebeğiniz ne zaman yuvarlanmaya başladı ilk anneliğim bilgiye ihtiyacım var ben yuvarlamaya çalışmalımıyım çok teşekkür ederim şimdiden
Ayaz050724 pengun benim bebeğim de 2 aylık yavaş yavaş dönmek isticek fln diyorlar ama ben hiç bı belirti göremiyorum benim de ilk bebeğim her bebek bir olmaz hepsi ayrı ayrı özeller o yüzden endişe etmenize gerek yok bence 🤗🥰
esradnnz pengun normal 4 aylikta kızım dönmüştü yüz üstü beş buçuk altı da takla atmaya başladı şuan sekizinci ayında hala takla atıyor
pengun asennaa gören dönmeye başladı mı daha dönmüyor mu deyince bende dönmesi mi gerekiyor diye düşündüm soranlara da bişey sorup onları çok bilmiş gibi hissettirip bana anneliğimle ilgili yönlendirmelerini istemiyorum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU pengun her bebek çok farklı o yüzden illa dönecek diye düşünmeyin, 6 aylıkken filan dönmeye başlamıştı oğlum
Ayaz050724 pengun yok bee daha dur iyice kendine gelsin bana diyenlere diyom canı ne zaman isterse o zaman döner
Ayseee60 3 aylıken zaten dönmez 5den sınra başlıyor. Oğlum 5,5tan sonra dönüp yuvarlenmaye başladı 6.5 aylıke emekledi şuan 7 aylığız emekliyoruz. Kızımda 8.5 aylıkken emeklemişti