Madamehappyyyyy İyi geceler 😅kızlar dışarı da yemek yediğim de midem ağrıyor. 🤦♀️Ben gibi olan var mı sizce neden?? Kullanılan yağlardan mı acaba?
milletsanakanalizemiolacak Madamehappyyyyy yağlardan oluyor ailem ve ben aşçıyız yağlar ağır birde avmde kızartma türü şeyler daha fazla yağda ve defalarca kullanılıyor ondan
Madamehappyyyyy Uykusuzhergeceeee mer_ann LadyGaddar milletsanakanalizemiolacak Tatlican imeaeb Rafine yağlar oluyormuş kızlar kullanılmış yağı tekrar kullanılır hale getiriliyormuş o dokunuyor demek ki. Çünkü evde zeytinyağ kullanıyorum.
imeaeb Madamehappyyyyy Bugün bir twitte gördüm bir doktor paylaşmış evet kullandıkları yağ aşırı zararlı bir şeymiş 😞
mer_ann Madamehappyyyyy bizim evde zeytin yag ancak salataya konur isiya magruz kaldigi zaman icerigi degisir Tere yag kullaniriz koyden aliyoruz taze taze cok saglikli
milletsanakanalizemiolacak Madamehappyyyyy evet canım söyledim ya zaten fabrikasyon usülü oluyor işte
defnevedoruk Madamehappyyyyy dışarı da yemek yediğim de midem ağrıyor. dışarıda yemek yedikten sonra hemen şurup içiyorum bide hap kullanıyorum. dışarıda yemek, acı yemek bana hic yaramıyor maalesef
cokbilmismom Madamehappyyyyy dışarda yemeyi çok severim hiç bir şeyde olmazz tabi yapılan yer ve yediğim şeylere dikkat ederim her yerden bir şey yemem bellidir mekanlarımız
Madamehappyyyyy cokbilmismom Bende severim ama mide ağrısı çok sinir bozucu tabağımı asla bitiremiyorum eşim bitiriyor. 😅
Madamehappyyyyy defnevedoruk Bende de doğum dan sonra midem de bakteri çıktı ama emzirdiğim için kullanamadım ilaçları.