derin0_ kızım 2 yaşına girdikten sonra yaz bitmeden başlamak istedim. Halıların bir kısmını kaldırdım ilk 3_4 gün altına yaptı etrafa yaptı. Pes etmek istemedim bu yaz öğrenmezse kışın zor olurdu benim için. Kaka geliyormu çiş geliyo mu diye sormadım hep ben götürdüm yapınca da stıcker veriyordum başardın diye. 1 hafta boyunca ben götürdüm bazen yaptı bazen yapmadı. Pes etmek istedim sinirden dişlerimi kıracaktım nerdeyse ilk 10 gün evden cıkmadım 1 haftanın sonunda kendisi kaka diyordu çişe de kaka diyordu olsun sonunda öğrendi hala çişe kaka diyor geceleri ise alt açma ortusü koydum çarşaf altına bazen yaptı bazen yapmadı gece kaldrmadm hala da kaldırmıyorum 4 ay oluyor maşallah alıştı dışarda her yerde söylüyor. Pes etmeyin alışacaktır ödüllendirin abartmadan birde çişimiz tuvallete kakamız tuvalette şarkısını hep söylerdim ona. Bizim tuvalet alaturka lazımlıkda vardı. Ama kullanmadım hiç. Kakasını yapınca korkmasın dşye kaka bay bay yapalım diyorduk beraber görüşürüz kaka diyordu🤭bay bay kaka diyordu Gerçekten bezden kurtulduk darısı tuvalet eğitimi veren annelere sormak istediniz bişey varsa sorabilirsiniz kolay gelsin 🌸