Kayraaa59 sek_kahve amin inşallah canım. Tüm çocuklara içimiz yandı ama ilk defa gözümün önünde olunca çok etkilendim. Rabbim tüm masumları korusun
gurbettebirkadin Prenses21 ay kanım dondu kanım bunlar insan olamaz şeytan bile şapka çıkarırlar . Kız 2 yaşında ya 2 . Of bence acilen ne yapıyorlarsa yapsınlar böyle şerefsizler yaşamasın ya nefes almasın .
MissPhalange Braa3434 aynısı aynısı! İnanın ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Issız yerlerden asla yürümüyorum delirdik iyice ama bizi bu ülke delirtti
cnsuuozzgen Prenses21 Allah belanızı versin ya Ordu da biri torununu camdan atmış ölmüş kadın tutuklanmıştı ne biçim insanlar var ya Allah belalarını versin gerçekten
annediyebiri Kayraaa59 yorumlarınızı okudum çok üzüldüm tecavüz olayını duyunca hele ağlayasım geldi 5 yaşındaki çocuk nasıl böyle annelerin böyle hayatların çocuğu olmamalı
Kayraaa59 annediyebiri 2 yaşında çocuk canım. Maalesef ki öyle ne dünyaya getirdik evlatlarımızı aklım almıyor
yildizsimsek Hayatını kaybetmiş Sıla bebek😢 çok üzüldüm yavruya .. minicik bedeni neler yaşadı dayanamadı 😔 Allah belasını versin sebep olanların