hlytkl Kızlar kızım 11 aylık kanepeye çıkıp yere düşüyor 3,4 güne bir dikkat ediyorum fakat arkamı döndüğüm zamanlarda düşüyor vicdan azabı çekiyorum her bebek böyle mi kızım mı çok düşünüyor acaba
naressmom hlytkl hayır sizin kızınız çok düşüyor sanırım. Kusura bakmayın ama kuru kuru vicdan azabı duymayın . Allah korusun bı gün biyerine bir şey olursa vicdan azabıniz kurtarmayacak o çocuğu. 11 aylık bebek kanepeye tek başına mı çıkıyor? Öyleyse bunun için engeller oluşturun Siz koyuyorsunuz da koymayın mesela. Madem çocuk düşüyor sürekli . Allah vermesin illa bı yeri mi kırılıp çatlaması lazim kanepeden uzak tutmanız için
Deletedmom_1111 hlytkl 11 aylık bir çocuk kanepenin üstünde tek başına ne işi var ki? Benim kızımda çok düşer ama ayağında sorun var ona rağmen gözüm üstünden ayırmam 2yaşına geldi şimdi ya kadar koltuk tepesine çıksa bile ben peşinde olurum
melikeuraz hlytkl hlytkl çocuk bu tabi duse kalka büyür ama yemek yaparken neden tek başına bırakıyorsunuz ki mutfakta yanıniza alın kepçe tahta kaşık verin oyuncaklarını da getirin hem o hem siz rahat edin gözünüzde arka da kalmamış olur hemde yaptıklarınız söylersiniz tuz koydum patates soydum o an ne yapıyorsanız söyleyin hem kelime haznesi gelişsin hemde dinlenmesi bana da biraz ihmalkar davranış gibi geldi kusura bakmayın da
askbebegimmbenim hlytkl 10 aylık bebeğim peşinde dolasmaktan bı hal oldum 1 dk gözümü ayirsam bı vukuat oluyor muhakkak. Kanepeye çıkarmayın. Benim oğlumda kanepe kenarlarında dolaşır ama koltuğun tepesinde değil. Popo üstüne Ötüken sert düşüyor arada ayağa kalkıp otururken kafasını çarpıyor şiddetli değil tabiki ama çok hareketliler dediğin gibi bizimde mutfak oturma odası birleşik ona rağmen heran ne yapacağı belli olmuyorm işin olduğu zaman park yatağı varsa onun içine koy. Ben öyle yapıyorum WC fln giderken çıkamıyor en azından güvende onun harici zaten sürekli gözüm üstünde
hlytkl Deletedmom_1111 Bizim kanepede basamak var oradan çıkıyor kendisi yemek hazırlarken illaki yalnız kalıyor oyuncaklarıyla oynarken bir bakıyorum çıkmış oluyor koltuğa ben çıkartıp koymuyorum tek başına yani
hlytkl melikeuraz Bizim salonla mutfak birleşik ayrı odalarda değil bakıp kontrol ediyorum ama çok hızlı hareket ediyor
Coynes Kizim 12 aylik 9.ayindan beri kanepe baza her yere cikiyor hep yanindayim allaha sukur bir sey olmadi
etuerk hlytkl inmesini öğretin gün de bir kaç kere aynı şekilde nasıl inecek gösterin oturtursun önce geri yatırın döndürün ayaklarıyla yardım ederek indirin bu şekilde günün belli zamanları bir kaç kez yapın bir kaç gün içimde öğrenir düşmez ben oğluma 10 aylıktı hep gösterdim dikilmesini halde şimdi 1 yaşında kendi iniyor
hlytkl etuerk İnmesini biliyor öğrettim otururken koltuğun ucuna doğru oturuyor o yüzden düşüyor büyük ihtimalle