Mom120 Hanimlar bebegim sag mememi emmiyor artik? Tadi mi farkli acaba diye düsündüm nedense ama tadina bile bakmadan o tarafa yatinca cekiyo kendini. Nedeni hakkinda fikri olan var mi?
Hasret Mom120 bende aynı durumu yaşadım altına kendi yastığımı koyup ters emzirdim işe yaradı sende dene istersen
Verabahar Benim de sol gogusumu emmiyor sag tarafi cok degil. Soldan daha az sut geldigi icin istemiyor 😂 uymaya basldiginda yada uyku sersemligi ile veriyorum sol tarafi yoksa ne mumkun emmesi. Malesef coo ugras verdim olmadi😒uyuma ve uyanikli arasi verin zaten kac kere uyuyordur gunde🤗
Mom120 Verabahar benim da sagdan az geliyo ama daha emmeden o tarafi istemiyo. Ayrica solu emmeye baslayinca sag taraf kendiliginden akip gidiyo😒
Verabahar Mom120 yaaa bende de aynisi oluyor😂 diger taraf akarken bosa gitmesin diye biberon kuyuyordum altina ilk baslrda😂
Hasret Mom120 akmaması için emzirirken diğer göğsünü avuç içine alıp dairesel hareketlerle ovala akmaz o zaman birde süt az geliyo diye kesinlikle emzirmekten vazgeçme