Sevemr Oğlum 9 ay 7 günlük. Bugün boy kilo ölçümü yapıldı. Kilosu 8 buçuk, boyu da 76 cm çıktı. Persentil hesaplaması yaptığımda kilo %22 çıkıyor. Düşük mü kilosu?
limonzeytinmom Sevemr 8 ay 24 günlük kızım. 8.5 kg 73 cm. Ama 6.ayında 1.5 kg verdi. 7.ayında o kıloyum aldı sonra öyle kaldı. Aşırı hareketli. Yemesi iyi ama tutmuyor
gizemariw Hayır kilosu gayet normal benim oğlum da 9ay 15 günlük 10.5 kg 74cm ama doktorumuz persintilin üstünde diyor sizinki normal kilosu
selimalpinannesi Benimki 8. Ayda 8.600 kilo 69 cm boy erkek bebek boy kilo geriden geliyor dedi biraz minyon aslında biz anne baba kısada değiliz bilmiyorum benim de moralim bozuluyor 2.5 aydır ne boy atıyor ne kilo alıyor
Sevemr aybarsmom34 canım vallahi ben internette persentil hesaplama yazıyorum, o da doğduğu tarih, boy ve kilosunu soruyor öyle hesaplıyorum ben, ne kadar doğru bilmiyorum.
tunasmom1 aybarsmom34 persentil tabloda üstte yüzdelik dilimi soldan aşağıya da ayı yazar boy kilo ve baş cevresi hangisine denk geliyorsa ona bakıyorsunuz örneğin 6 aylık 8bucuk kilo %67lik kısma denk geliyor bu da aynı ayda olan çocukların %67sinden gelişim açısından daha iyi demek oluyor