emirin_anasi Selamlar oğlum için eğitici aynı zamanda eğlenceli oyuncaklar arıyorum . Alıp kullanan memnun kalan varsa bana öneride bulunur musunuz 🌝 Teşekkür ederim ♥️
lucifermorningstar emirin_anasi Fisher price eğitici masalcı tırtıl, eğitici köpekçik,aktivite masası cırt cırtlı kitaplar
YorgunEbeviyen emirin_anasi bu bir yaş için ozaman almıştım bir kaç kere yanında yaptık eşim ben şuan 14 aylık hep bununla oynar sever bide bitirce aferin bravo felan diyonce çık mutlu olur tekrar yapar
ArvenMom emirin_anasi Görsel dekiler kızıma aldıklarım çok memnunuz onun dışında Cirtlı kitapları var renkli eşleştirme oyunları Legoları var onları çok seviyor küpleri var onlar çok güzel oyalanıyor İngilizce kartları var meyve Sebzeler ve hayvanlar şeklinde eğitici kitapları var oyun hamuru oynuyoruz benim gözetimimde su oyunları onlarla oyalanmayı seviyor 16.5 aylık şuan
gulten01 emirin_anasi selamlar oğlumun bu setten var puzzle çırp cırtlı kitap çok dikkatini çekiyor diğer kitaplarını birlikte inceliyoruz bana hayvanları gösteriyor seslerini çıkarıyor
Cilekbiskuvi YorgunEbeviyen Alakasız bir sorum olcak benm bebeklerimde 14.5 aylıklar da yaşları yakın dye soraym dedim görünce. Çünkü konu açtığımda dönüş yapan doğru düzgün olmuyor.Bebeğinize mesela iki oyuncak önüne koyup hangisi şu veya bu dediğinizde cevap veriyor mu? Evde eşyaların yerini sorunca bildiklerini ikisi de işaret ediyorlar ama oyuncak olarak önüne iki seçenek koyup sorsam ikisini bir tutuyorlar sizde nasıl merak ettm:)
YorgunEbeviyen Cilekbiskuvi bizimkisi biraz deli ya şimdiden hepsini kendi alıyor ben sormuyorum sizin için az önce denedim önündü iki tane koydum hangisini istiyorsun dedim arabayı aldı yani elimde tutarak şuan 14 aylık 17 gün
YorgunEbeviyen Cilekbiskuvi cevap olarak ııı diyor yani evet gibi bişey her çıçuk tabi kıyaslanmaz ama bizimkisi ban önüne döküyorum hepsiyle oyunuyor en çok arabasıyla başka oyuncaklarla oynamıyor
Cilekbiskuvi YorgunEbeviyen Yok hangisini istiyorsun değil. Mesela biri araba biri kitap diyelim hangisi araba dediğimde o soruma cvp vermiyor. İstediği oyuncak neyse onu alıyor. Kendi seçiyor oyuncaklarını bizimkilerde.
YorgunEbeviyen Cilekbiskuvi ay kız daha küçük benimki tek tük biliyor mesela bizimkisi biliyor ama cevap olarak bilmiyorum sormadım hiç