fatihunal Kızlar utanarak soruyorum ama iç çamaşırlarımın arası hep renk değiştiriyor turuncu oluyor sanki çamaşır suyu değmiş gibi bu neden olur sizce internette bir sürü şey çıkıyor olduğum ilçede kadın doğum da yok gidemiyorum bir fikriniz var mı acaba
myarenb fatihunal günlük ped kullanmıyorsanız akıntının değdiği yerler öyle olur asitli yapı olduğu için
Melekhnm fatihunal akıntınız oluyorsa ondandır asitliğinden oluyur , benim akıntım hiç yoktur ve çamaşırlarım tertemiz kalır
Prenses_isabella fatihunal Bendede var bu sıkıntı doğum yaptığımdan beri bitmeyen enfeksiyonum var😏o yüzdende çok akıntım oluyor. Çözümü varsa bende bekliyim burda🤷♀️
fatihunal Melekhnm Akıntım yok canım sadece bakıyorum turuncu oluyor iç çamaşırım ama akıntı kaşıntı falan yok
fatihunal Ardenaden ben daha dün yeni açtığım iç çamaşırımı giydim arası tupruruncu olmuş sinir bozucu bi durum bence
Gizmokzilla fatihunal bir doktora danış istersen ama ağrı yanma kaşınma yaşamıyorsan muhtemelen normaldir🌸
Prenses_isabella Rbytkn nasıl kullandınız ve ne kadar kullandınız? Umarım bana da iyi gelir 1 buçuk sene oldu geçmiyor bir türlü.
Maii Vajinal ph dengesi ile alakalı diye biliyorum ben. Kaşıntı koku vs yoksa sorun olacağını sanmam nadiren bende de olup düzeliyor
Kereminannesiii fatihunal şeffaf geliyorsa fark etmiyor olabilir misiniz? Hamilelik döneminde çok oldu benimde. Akıntım şeffaf hatta bazen su gibi geliyordu ama dönemde ki bütün çamaşırlarımın rengi değişti.
fatihunal Kereminannesiii yok canım önceden akıntım çok olurdu benim şimdi bitti akıntım ama bu sefer de iç çamaşırlarım turuncu oluyor