Bett1 Kızlar Alicam ama şarjı doluyken bitmesi ne kadar sürüyor 15 dk da bitiyor diyorlar doğru mu öneriyor musunuz? Elimin altında dikey bı süpürgeye ihtiyacım var hızlıca mutfağı falan hemen çektirmek için
lucifermorningstar Bett1 V12 kullanıyorum gayet yetiyor şarjı 45 dk eco programında. Ablam v15 kullanıyor onunda şarjı yetiyor ama bana bayağı ağır geldi o bide tetiğe basılı tutmak zorundasın o açıdan v12 daha iyi bence
aslllll25_ Bett1 çok çabuk bitiyor şarjı hele ki yüksek devirde kullanmışsaniz. Annemde v12 var o benim daha çok hoşuma gitti. Ben v15 den pek memnun kalmadım özellik şarj sorunundan dolayı
SiprayiL Bett1 hayır turboda çalıştırirsan tabi 15dkda biter,eko veya normalde çalışınca tüm evi rahatlıkla süpürüyordum 200m2. Tetiğe basma olayı da zor değil ekstra güç gerektirmiyor zaten elinizi tuttuğunuz yerde tetik. Ben çok memnunum.
BENOYLEUYGUNGORDUMM Bett1 yalan diyorlar. Ben tüm evi süpürüyorum ki bebeğimle yani borusundan tutuyo süpürmek istiyor o halde bile hiç şarjının bittiğini görmedim
aslllll25_ lucifermorningstar v15 de tetiğe sürükli basılıyor ki bı defa basıyorsun açık duruyor zaten
Bett1 aslllll25_ şimdi aldığı yerde denemiş tuşa bir kere basmak yeterli oluyormuş sürekli basılı tutmak gerekmiyormus
Bett1 SiprayiL yaaa içim biraz rahatladı teşekkür ederim.🌸 Yoruma 15 dk falan yazmışlar trendyolda şaşırdım benim evim de büyük ekoda çalıştırırim bende zaten. 2 çocuk olunca da kablosuz güçlü bir çekişi olan bir şey istiyordum işimizi görecek inşallah
Bett1 BENOYLEUYGUNGORDUMM çok teşekkür ederim bu yorumlar içimi rahatlatıyor 🌸 15 dk nasıl bitiyor diye düşünüyordum bende, evde küçük şarjlı el süpürgesi var araç içi süpürgelerden onun bile 15 dkda bitmiyor yani yorumlara sasirmistim 😂
Aselinannesi0655 Bett1 ben 15 alacaktım satıcı kız asla önermedi 12 aldım . Tetiğini sen tutuyosun istedigin zaman bırakıyorsun digerleri sürekli çalışıyo bana daçma gelmişti
Bett1 BENOYLEUYGUNGORDUMM aldı bile ani bı kararla aldık bakalım inşallah mennun kalirim bende teşekkür ederim
Rbytkn Bett1 görümcem almıştı ama çok ağır kullanamadim dedi ve v12 ile değiştirdi Ben kullanmadim bilmiyorum 🌸 Benimki v 10 çok memnunum bir saat şarjı var günlerce kullanıyorum bitmiyor uygun da ücreti
Bett1 Rbytkn ya doğrudur bende bilmiyorum kullanınca yazarım buraya bende hiç deneme fırsatım da olmadı bı anda karar verildi şu an aldı bile eşim 15 dk da oldu her şey inşallah mennun kalirim