Rabiiul Aymiraaarrslaaan sma kullanıyorum aptamilden geçtim doktor önerisi ile. Gazlı bir bebek o yüzden comfort kullanıyorum bir de optiprosu var
ahsennduru Aymiraaarrslaaan sma da kullandım golden goat mama da kullandım gaz ve kabızlık yaptı aptamil denemedim. Şuan bebelac gold veriyorum hiç bir problem yaşamadım.🙏🏼
nalin14 Aymiraaarrslaaan sma kullanmadım ama bebelac gold kullanıyorum bi sorun yaşamadık bundan önce hipp kullanıyoduk ama ishal ve gaz yapmıştı
ahsennduru Aymiraaarrslaaan evet kilo artışı oldu. Ama mama olayı bebekten bebeğe değişiyor denemeden bilemiyoruz💖
alperenmommm Bence kesinlikle sma ben hipp sma bebelac gold ve aptamil kullandım bebelac gold un kokusu bile farklıydı sanırım en sütüne en yakın hipp ve sma mış
Aymiraaarrslaaan alperenmommm evet kokusu bana da değişik geliyor ama çok önerdiler ondan kararsız kaldım kimine yarıyor kimine yaralanıyor işte bide benim kız çok hareketli içerde kilo alamaz gibi
akrabavuran Aymiraaarrslaaan sma kullandık bize hiç iyi gelmedi aptamile geçtik düzeldi fakat bizim burda stok bulamıyoruz o yüzden bebelac golda başladık, bebeğim sevdi ama kilo alımı iyi mi kötü mü daha bilmiyorum 3 gün oldu başlayalı. Aptamille iyi kilo alıyordu
ilknurbb20 Kızlar elimde sma optipro 1 var . Bebeğim doğduğunda 2-3 kez ancak kullanmışımdır . İhtiyacı olan varsa gardropstan uyguna verebilirim