nzn1989 Kızlar merhaba ben izmirden randevu bulamadım detaylı ultrason için oraya gittiğimizde direk ultrason çekiliyormu yoksa gün verip tekrarmı gel diyorlar, yaptıran varmı Manisa şehir hastanesinde
tugces09 nzn1989 neresi olursa olsun gittiğiniz gibi detaylı ultrason çeken yer yoktur bence. Gün verirler o gün gidip cektirirsiniz bildiğim kadariyla
nzn1989 tugces09 çok teşekkür ederim cevabınız için ben randevu aldım öyle gideceğim fakat direk yaparlarmı diye merak ediyorum
tugces09 nzn1989 bildiğim kadarıyla uygun gebelik haftasına gün veriyolar ama Manisa şehir hastanesinde detaylı ultrason çekiliyor mu bilemiyorum
nzn1989 tugces09 hastahaneyle görüştüm yapılıyor dedi fakat gün verip şu gün gel deniliyor mu bilmiyorum dedi bir yere yönlendirdiler oda cvp vermiyor
tugces09 nzn1989 ben sağlık memuruyum geçen sene Manisa merkezdeydim ama bu sene tayinim Aydın’a çıktı açıkçası çok bilmiyorum şehir hastanesini… Aydın’da gittiğimde önce ultrasonla baktılar kaç haftalık vs diye sonrasında su gün şu saatte gel diye randevu verdiler
melisaslankaya Ben Manisa şehir hastanesinde yaptırdım perinatolojiden randevu aldım gittim direk detaylı baktılar bebeğin pozisyonu uygunsa bakıyorlar hemen bir de haftanız uyumluysa tabii
nzn1989 melisaslankaya randevu aldığım tarih de tam 20 haftalık oluyor , izmirden geleceğim şehir hastanesi tam olarak hangi ilçede çok teşekkür ederim cevabınız için