Fluflu Kızlar bebeğim 5 gün sonra 4 aylık olacak ama avucları hala yumruk. Tabi her zaman değil ara sıra acıyor oyuncagı ile oynuyor beni emerken penyemi falan tutuyor uyurken acıyor ama cogunlukla kapıyor bı normal mi komple elini açık tutması gerekmez mi
_irm0 Fluflu zamanla acilir bizimki de oyleydi ama benim kizim da 4 aylik aciktigi zaman ellerini yumruk yapiyo doydugunda geri aciyo belki tam doymuyo olabilir
Fluflu 01012024 annemde aynısını diyor bende bir panik oldum niye acmıyor diyehastalık falan yazıyor nettede her seferinde okumayacagım diyorum hep okuyorum
Fluflu 01012024 diğer gelişimleri iyi sadece buna taktım ara sıra değilde sanki hep acacakmıs gibi yazıyor nette acmıyorsa doktora goturun falan diye oluyunca korktum valla
Fluflu _irm0 kilo alımı cok iyi hatta doktor bu kadar emzirme dedi. Ve avuclarının kapalı olmasının doymayla ilgisi yokmuş
_irm0 Fluflu 3 aylikken genel olarak kapaliydi yumrugunu agzina aliyodu sonra zamanla acti simdi bile bazen karni tok oldugu halde yumruk yapiyo