Kubra94 Kızlar Ümraniye çarşıda oturuyorum yaklaşık 2 senedir ve kimseyi tanımıyorum 3 aylık bir oğlum var Malum Bebek olunca insan iyice bunalıyor konuşup sohbet edecek insan arıyor Var mı yakınlarımızda bebişli anneler😊
Gozdeak Kubra94 2 yaşında oğlum var sarıgazi de oturuyorum canım senin bebise baya büyüğüz 😁bende 24 yaşındayım
Miniminiprens Kubra94 merhabaa 🙋♀️2.5 aylık benimde bebeğim 😊 sen bi başta ben bi başta oturuyoruz. Beylikdüzü deyizz🙈
Oglumask2019 Kubra94 tuzlada doğdum büyüdüm orda olsaydım sana arkadaşlık ederdim 🤗 ama lanet olsun ki konyadayiz 🤨
Deletedmom139 Oglumask2019 Konya’dan gelin geldim Maltepe’ye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Mevkilerimizi değiştirmeye ne dersin ?
Deletedmom405 Beykozda yaşıyorum. Bende senin gibiyim böyle anne sayfalarında tanıştığım uzak diyarlardan arkadaşlarım var sadece 😂 Çekmeköy, Ümraniye, beylikdüzü yada esenyurda taşınmak istiyorum ama
Seydameva [ ] Merhaba canımız annelerimiz 💜 Forum kuralları gereği grup çağrısında bulunmak ve kurmak yasaktır. Grup çağrısı içerikli yorumlarınız silinmiştir. Devam eden kullanıcılara ise yaptırım uygulanacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, keyifli forumlar dilerim 🌼
2731aeeh Bende Çekmeköy de oturuyorum iki kuzum var biri 4.5 yaşında ikincisi 3 aylık olacak iki kız annesiyım