Muhammedmiracinannesi Selam kizlar Genital bolgemde siğil var cinsel yolla bulasiyirmus bekarken yoktu yani başına gelen varmi eşim ilac getirmis ama emzirme doneminde kullanilmaz diyor recetede esim kullamdi cokda acitiyormus yakiyormus doktora gidicem sizlerinde fikrini almak istedim doktor ne yapar acaba lazerle falanni yakar ki
Gizemabc Muhammedmiracinannesi bende de gebelikte bir tane cikmisti. Koter islemiyle yaktirdim. Gecti. Ilac kullanmadim
Esmaela Bende de gebelikte vardı bağışıklık zayıfladığı için olmuş yaktırcaktım ama kendiliğinden geçti bazı doğal tedaviler uyguladım çok şükür geçti canım inşallah kendiliğinden geçer seninde
Fyzvrl Esmaela gebelikte bende de çıkmıştı doğum yapalı 2.5 ay oldu geçmedi hala hangi doğal yöntemleri kullandınız nasıl geçti
Esmaela Fyzvrl hep sirkeli suyla yıkadım, iç çamaşırları yıkadıktan sonra ütüledim, o bölgeyi kuru tuttum, bide ananasın geçirdiğini duydum ondan yedim sonra kendiliğinden gecti
HamzaSiracveBen Doktora gittiniz mi acaba siğil mi ucuk mu siğil hamilelik donemindede olabılıyor ama ilişkiyle bulaşan genelde beze gibi ve sivilce seklinde oluyor