SalEz Kızım Aralık 2020 doğumlu anaokuluna göndermedim bu sene kötümü ettim ondan önce doğanlar Ekim Şubat doğumlular gönderdi geri kalır mı biraz tereddüt ettim eşimde daha küçük felan dedi e devletten de baktım okul için yaşı uygun değil yazıyor
LinaElzem SalEz ben kızımı yazdırdım mayıs 2020 doğumlu. Bu yıl buradaki devlet okulu 4 yaş sınıfı açtı ve sınıfları oluştururken ilk 6 ay doğanlar son 6 ay doğanlar olarak sınıfı ayırdılar daha iyi oldu bence.
Dmt-01 SalEz valla benim kızım 2019 aralık doğumlu kontenjan dolu diye almadılar.Seneye de anaokulu hakkı var dediler.Oyüzden sıkmayın canınızı seneye gönderirsiniz.Ki 2019luların bir kısmı bu yıl birinci sınıfa başladı bile yani.sistem çok karman çorman valla
livanurvealpinannesi61 SalEz bu yıl 2019 lular başladı zaten 4 yaş isteğe bağlı veriliyor ama devlet almıyor sanırım 4 yaş
SalEz Ozooo bizde de öyle yazıyor aynı sene doğan yani 2020 iki kişi vardı almışlar ama ay olarak mı tutmuyor acaba diye düşündüm benim kızım da 07.12.2020 doğumlu
livanurvealpinannesi61 Ozooo evet özel alıyor ama devlet almıyor yer varsa alan yerler var görümcemin kızı 4 yaşında onu almadılar
SalEz Dmt-01 benimde aklım karştı eşimde küçük diyince daha sonra belki sıkılır gonderemeyiz felan da dedi
gulcelifmoms SalEz bence çok erken benim kızım aralık 19 doğumlu bu sene başladı daha okulda 4 yaş sınıfı da açmışlar çocuklar ağlamaktan helak oldu hiç biri durmak istemiyor