safiyecanan Kızlar ilişkı sırası ve sonrası çok kötü yanma oluşuyor yaklaşik 3.5 yıldır evliyim ve yeni yeni başıma geliyor acı biber yanığı gibi ilişkiye girmek kabus gibi gelmeye başladi başına gelen var mı
SetenayCo safiyecanan Vajina ağzında yara olabilir. Jinekolog muayenesiyle çıkıyor. Aynı durum bende de olmuştu, hatta ufak bir kanama da oluyordu. Fitil kullandım geçti, doğumdan sonra tamamen geçti. Doktorunuz büyük ihtimalle kayganlaştırıcı da önerir size.
KuzeyinAnnesi03 safiyecanan mantar yada enfeksiyon olunca oluyor. Kondom kullanırsanız onda yapabilir sürtünme kaynaklı
butterflyy_ SetenayCo yara bende vardı doğum da küçüldü dedi doğum sonrası doğum kontrol hapı daha da büyütmüş kanamam oluyordu çok ağrılarım akıntım deli gibi ağrılı ilişki kaç ay ilişki yaşamadım sonra doktora gittim çok büyümüş dedi ilacı kesti ve yara yakma işlemi yaptı daha ilişki denemedim bakıcam
SetenayCo safiyecanan Evet gittim, muayene oldum. Zaten o şekilde çıktı yara olduğu. Alttan muayene ile görüntüleme yapıyor. Kısa sürüyor ama tatsız bir muayene şekli açıkçası.
KuzeyinAnnesi03 safiyecanan mantar yada enfeksiyon olunca oluyor. Kondom kullanırsanız onda yapabilir sürtünme kaynaklı
SetenayCo safiyecanan Hiç çekinmeyin, kadın doktora tercih edin rahat edecekseniz. Her seferinde sanki ilk sefermiş gibi canınız acıyordur. Sa9lıkta utanma olmaz ki.
safiyecanan SetenayCo canım kusura bakma rahatsız ediyorum bir fitil kullandm akıntımda o kadar artış var ki ve hemen kuruyan bir akıntı normal mi acaba
SetenayCo safiyecanan Eh alttan muayene tatsız tabiii biraz. Ama cihaza bolca kayganlaştırıcı jel sürüyor, görüntülemeyi yapıyor uzun sürmüyor zaten.
ryhn94_ safiyecanan bende oluyordu son zamanlarda, doğum dikişlerinden korktum ama şükür ki onlar bidaha açıkmazmış😄 enfeksiyon ve hızlı ilişki kaynaklı dedi doktorum yani tam ıslanmadan vajinal giriş olunca dokular yıpranıyormuş. Çok geçmiş olsun bir idrar tahlili verin
Busra986532 safiyecanan ben bebe yağı kullandım yanma olduğu zamanlar çok faydası oldu. Muhtemelen enfeksiyon vardır ilişki yaşamayın bir müddet sonra bebe yapıyla deneyin
safiyecanan Busra986532 dün bana daha önce enfeksiyon yaşadımda fitil vermişdi doktor kullandm ve beyaz şekilde akıntı geldi hala da geliyor
SetenayCo safiyecanan Ben vagihex kullanmıştım, sorun yaşamamıştım. İlacın markası farklı olabilir. Prospektüsüne bir bakın isterseniz.