Kaktus Kışın ortasında bile bu kadar terlenirmi oturdugum yerde atlerim ıpıslak oluyor hele yece yatinca boynumdan sırtımdan aşagi sular şapır şapur suzuluyor her saat basi ust degstirmem ki benim gibi olan varmi 🥺
Balloglumm Kaktus kaç günlük bebegin 40iimiz çıkana kadar bende de oldu o çok değişik koku falan geçti çok şükür
Aselina53 Kaktus bende çok terledm ilk 2-3 ay kendimden tiksiniyordum çokta tuhaf kokuyordu ama geçti bebeğiniz küçükse normal hamilelikten sonra vucut terle atıyo toksinleri heralde
espalp Kaktus oğlum 4 aylık oldu hala aynıyım ben de. Sanki hamilelikteki ateş basması, terleme kaldı 🤦🏼♀️ Adet de olmadım. Aşıya gittik birkaç gün önce hava buz gibi. Bebeği soyuyorum alnımdan şıp şıp ter akıyor🤦🏼♀️ Tişört giyiyorum sadece montun içine🤣
AryamH Kaktus 6-7 aya kadar bende terledim sonra duzeldi sukur gunde iki kez dus almaktan saclarim eskimisti😂
pdmrv Bende çok terliyorum oğlum 4 aylık bazen atletim sırılsıklam oluyor. İnce giyince üşüyorum kalin giyince daha da terliyorum napicam bilmiyorum 🤷♀️
Aselina53 Kaktus benimde açıkcası hep bi ter problemim olurdu dışarıya yaz kış farketmez dışarıya çıktığım an terlerdim ama o lohusa teri felaket ya kokusu çok acayipti o yoğunluk geçiyor en azından