deryata Merhaba anneler 🧚🏻 Bebeğine Newvit kan damlası kullananlar var mı ? Kullanımdan sonra bebeğinizde gözlemlediğiniz herhangi bir sorun oluştu mu? (kabızlık, iştahsızlık vs. )
[silindi] deryata Hiç bir sorun yaşamadık bir ay kadar kullandık. Tadını sevdiremedim ocean a geçtik. Ama içeriği çok güzel tadını sevdiyse hiç değiştirmeyin demir değerliği çoğuna göre daha yüksek.
deryata Slndnz sanki biz iştahsızlık yaptı gibi ama atak dönemindeyiz anlayamıyorum hangisinden olduğunu
Slndnz deryata C vitamini içeren bi meyveyle verin ve emiyorsa öncesinde sonrasında bir müddet emzirmemeye çalışın. iştahsızlığı ataktandır belki ya da diştendir. Benim bebeğim isteyerek içiyor Newvit’i 🤷🏻♀️ ama tadı çok kötü. Belki sizinki beğenmemiştir tadını ☺️
PrenssessAnnesi Merhaba 5 gündür bende kullanıyorum dişlerde kararma oldu fircalamama ragmen basina gelen varmi acaba
deryata PrenssessAnnesi yani bizde diş yok henuz ama kararma yapıyormuş zaman içinde düzelir diyor doktor. eğer tabi çürük değilse.
PrenssessAnnesi deryata çürük değil ama beni çok rahatsız ediyor önde 8 dişimiz var kızımın inci gibi dişleri gülünce kara kara duruyor beni cok üzüyor 😢