Mlkckr Ella ilaç kullanmak durumunda kaldım yumurtlama günüme denk geldiği için ayrıyetten spiral de kullanıyorum adetim 5 gün gecikti test aldım negatif çıktı ilaca bağlı olarak böyle bir durum yaşayan varmıdır acaba aramızda
Mlkckr bucocukac_ testi bir kaç defa tekrarladım her defasında negatif çıktı bu durum içimi rahatlattı fakat hâla adet olmadığım için stres yapıyorum
Mlkckr Themom_ idrar testlerim negatif çıktı ama geciktiği için stres yapıyorum kısır döngü içine girdim
Themom_ Mlkckr Normal hormon dengesini mahvediyor ella. O yuzden yılda maximum 2 kere kullanın diyor ya doktorlar. Korkmayın eğer içiniz rahat etsin isterseniz kanda verin olmazsa yine bir dr gidersiniz:) tarlusal falan baslatır belki size. Ama ella da gecikme ve regl olmama normal
Mlkckr Premseskolar spirale de güveniyorum her ne kadar tam koruma sağlamada da yine de gecikince insanın aklına başka bir şey gelmiyor maydanoz suları soğan suları tarlusal ilaç bütün tuşlara basıyorum resmen
Premseskolar Mlkckr bende de spiral takılı güvenmiyorum kesimlille yanına prezervatf de ekliyorm ozaman bi tık kafam rahat ediyo ama halaa reglm 1 gün gecikse krizlere giriyorm
Mlkckr Themom_ tarlusal başladım iki gündür içiyorum açıkçası ama işte dediğim gibi yaptığım bütün testler negatif çıktı olsaydım illa çıkardı diye düşündüm ellayı alalı 20 gün olmuş
Gamzeparlak1 Mlkckr aynı ayda iki kere.kullanmak.zorunda kalmıştım,adetim on gün kadar gecikmisti..hormonal.dengeyi bozuyor geciktirebilir.
Premseskolar mikrofon0 adet söktürücü hap regl gecikince doktorda yazar sende istege baglı eczaneden alabilirsn zararlı bisey degl
mikrofon0 Premseskolar yani korunmadan ilişkiden sonra kullanılan bir şey mi falan diye merak ettim o zaman da kullanılabilir mi hamile kalmamak regl olmak için
Premseskolar mikrofon0 hayır ertesi gün hapi degl o regl olamazsan tarihi gecerse gebelikte yoksa kullanılan bi ilac dogm kontrl flan degl yni