ceren18 Selam arkadaşlar oglum 2 buçuk yaşında yani 28 aylik memeden kestim 4 gün önce falan göğüslerdeki sut ne zaman kesilir nasıl kesilir önerisi olan
pantenkelebek ceren18 arkadaşım yeni bıraktırdı 5 günde süt geri gitmiş o birazcık sağım yaptı tamamen bosaltmadi kendini rahatlatacak kadar sagdı yani.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ceren18 nslhnak pantenkelebek mihraveannesii nslhnak Peki kesilmesi için eczaneden ilaç fln alınmıyor mu?
zzggkksrnn ceren18 doktor hap verebilir yoksa memede şişlik olur ve daha da rahatsız olabilirsin. hemen doktora git derim
mihraveannesii Hemen kesilmiyor maleseff bi kaç ay sonra sıktığınızda bile gelir… Hormonlara bağlı bi durum benim 3 ay sonra geri çekilmişti mesela
pantenkelebek NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ateş düşürmek için ilaç aldı o süt için değil zaten emzirmesen bi zaman sonra süt gidecek geri
mihraveannesii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ilacı var tabikide 10 gün içinde kesiyo diyolar ben gerek duymadım kullanmadım ilaç. Ağrısı oldu ilk günler sadece o günlerde buzlu lahana uygulaması yaptım o kadar başka bi müdahalede bulunmadım
sonbezbukucu bn şuraya ilişeyim 😁bizimde bugün dördüncü günümüz, şükür bende kızımda iyiyiz. sizde ağrı var mı? bende ağrı ara ara sızlama gibi oluyor . bende 1 haftaya kesilir diyordum ama yorumlara bakarsak uzun sürüyormuş
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sonbezbukucu evet ya nasıl keseceğiz bunu. Bebeği memeden ayırmaktan daha zor bu durum 🤷
ceren18 Hiç birsey kullanmıyorum çok ağrım yok şükür ama hala sütüm geliyor Dert değil ama arada oğlum bakmak istiyor emse sut gelicek tekrar başa saricam diye korkuyorum 😅