annesininkurabiyesi Kızlar konu hakkında bilgisi olan var mı ? Kuzenim 1 yıl önce evlenmişti en başından bebek istiyorlardı doktor kontrolleri sonucu eşinde azospermi varmış normal yolla hamile kalman imkansız demiş
bhrbrc annesininkurabiyesi Benim eşimde de vardı. Tüp bebek tedavisiyle çok şükür bebeğimiz oldu. Vakit kaybetmesin tedaviye başlasın. Benim eşim 4 ay ilaç tedavisi gördü sonrasında tüp bebek sürecine girdik.
Bebegim3535 annesininkurabiyesi tek doktorla kalmasınlar. İlk bebeğimiz tüp bebekti ikincisi normal olsun istedik. Eşime 1 doktor ameliyat dedi. Diğer 2 doktor ameliyat olsanda düzelmez dedi. Bende de kanalımın biri tıkalı çıktı. Tamam ikinci çocuğumuz olmayacak boşver dedik. Ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. Birden fazla doktora görülmekte fayda var ve Allah ol derse olur 🙏
annesininkurabiyesi bhrbrc birde vertisol mu varksol mu öyle bir şeyde varmış. Normal yolla olmuyor değil mi
bhrbrc annesininkurabiyesi varikosel mi? Bizde o yoktu ama bizim maalesef normal yollarla olması imkansız tek çare tüp bebekti o da 2. denememizdi