Zhrbl12 melis10 ay bu soruyu bebekli gördüğüm herkese soruyorum neler denedim neler hiç biri çıkartmadı
ofelyaa11 melis10 bence en iyi leke çıkarıcı beyaz katı sabun. Bez torbalarda satılanlar oluyor onlar özellikle her türlü lekeyi çıkarıyor
melis10 ikiaslanannesi87 bende bi işe yaramadı oda mesela salcalı bi yemek yediyse hayatta cıkartmıyor hemen yemek sonrası elde yıkayıp o toz leke cıkarıcıya koyuyorum sıcak suya ertesi günde yıkıyorum makinede 40 derecede. Cıkmıyor bütün kıyafetleri lekeli neredeyse
ikiaslanannesi87 melis10 Allah allah benim elim ayağım oldu oğlumun kaç tane zıbını elbisesini çöpe atıcaktm hep beklemiş kakalı ek gıda lekeleri vardı çıkmıyordu hepsini sıcak suda beklettim ertesi gün yıkadım çıkardı kendimiz içinde kullanıyorum beyazlara oldukça memnunum
Bebegimben1 melis10 elde yikamaniza gerek yok ki bazı lekeler inatciysa iki kere koyun toz leke çıkarıcı mukkemmel bir şey bence. Kaynar suya koyun toz biraz köpük olsun sonra lekeli kıyafetleri basın
Balkiz15 E bebek life by fakir diyorlar bende siparis ettim kullananlar cok memnun dene istersen bende daha denemedim
melis10 Bebegimben1 işte elde çitilememe ragmen cıkmıyor çitilemesem hiç cıkartmaz ama 2 defa denemedim yani kaynar suya koyuyorum köpürüyo dediğinz gibi. Yani salça lekesini asla cıkartmıyor
aybarstonunannesi pantenkelebek kurumuş daha önxe makinede yıkanıp çıkmamış kan lekesini bile çıkardığına göre onuda çıkarır bence
gamzeci Baby me sprey olanını kullandım bunca zaman kakayi çok güzel çıkarıyor du ek gidada ise yaramadı sonra form da toz olaninin daha etkili oldugunu yazmışlar di onu aldım çok memnun kaldık ıslatıyorum kaynak suyun içine bekletiyorum bi iki çitiliyorum beyazlar geçmiyor bazen tamemen çamaşır suyu döküyorum onlara da aynı markanın toz deterjanı ile de yıkayınca hiç bir şey kalmıyor
Haffuse Domol un, kucuk kutularda toz leke cikiricisi. Super otesi kurtarici. Uzerinde yazan talimaltlara, suda bastirark bekletince, lekelerden eser kalmiyor