-Eraymoms- 3 gün oldu her gün zonklaya zonklaya ağrıyo kafamın bi tarafı çok rahatsız oluyorum gün içinde artık havlar birden bire basık bulutlu oldu kaç gündür ondan mi acaba bilmiyorum migrenim vs yok neden her gun ağrır bu kadar hap içince agri kalmıyor
Anatotales -Eraymoms- aynı sorunla 4. Gün acilde bir dil altı verdiler ve şak diye kesildi stres kaynaklı demişlerdi
Deletedmom_1111 -Eraymoms- bende öyle yaşadım hiç geçmedi en son acile gittim emar falan istendi her baş ağrısı masum değildir malesef Tedbir amaçlı gidin ben iyi ki gitmişim dedim
-Eraymoms- Anatotales aa hadi ya, biz nikaha gitmiştik o gün başladı akşam eve gelince ağrımaya üstünden işte 2 gün geçti hala her gün ağrıyor 😣
Makasal -Eraymoms- geçen sene bende de öyle bir ağrı oldu ki bende migren var çok sıkta başım ağrır ama bu daha farklı bi ağrıydı tek taraf sanki bıçak saplar gibi zonk zonk dediğiniz gibi. Acile gittim iğne yaptılar anlık geçiriyo gün içinde yine çok sık tekrar etmeye başladı. Nörolojiye çıktım artık en son korktum beyin kanamasımı geçiriyorum diye. Ultrason filan derken bişey çıkmadı. Doktor çaktırmadan psikolojik ve stresten olabileceğini söyledi.
-Eraymoms- Makasal stres sinir evet gun içinde fazlasiyla var zaten her annede bu yüzden de olabilir esimin ailesinin şehirinde yaşıyorum ailemden kimse yok ister istemez sıkıntılar oluyor psikolojikmen