klbk56 Kızlar 210 ml kaynamış soğumuş suya 7 ölçek koydum doğru mu ilk defa mama yapıyorum da bazı anneler mesla 30 CC diyor ya o ne oluyor
Malaga klbk56 210cc sizinde . Her 30 ml yani 30 cc ye 1 ölçek 210 = 7*30 bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Yani 1 litre su 1000 CC olarakta oturtabilirsiniz.
nilayalin klbk56 genel olarak hepsinin ölçüsü 30cc ye 1 ölçek sanırım ama tereddütünüz varsa kutuların üzerinde de yazıyor bende birçok mama denedim hep aynıydı ölçüsü
mslesra klbk56 normal yemek yemeye alıştıysa ondan istememiş olabilir benim kızım doğduğundan beri iciyodu yemek yemeye alıştıktan sonra cok aramadı mamayı bende sma veriyodum
klbk56 mslesra ya çok yemiyor yani ben doymuyor diye düşünüyorum o yüzden mama aldım sadece geceleri veririm diye düşündüm ama bakalım
mslesra klbk56 ben mamayı bıraktım geceleri uyumadan once devam sutu veriyorum belki onu sever sizinkide
nnu mslesra mamaların arkasında 24 saate 5 kere verilebilir diye yaziyo benim sütüm nerdeyse hiç gelmiyo 2 3 saate bı verinve de 5 kereyi geciyo bı zararı olur mu acaba