Mircet 1203mrym anneme babam salça yaptırdım 🤣 biraz domates sosu yaptım, barbunya, bamya, ciğden domates dondurdum, salatalık, patlıcan biber koydum dondurucuya tazefasulye alicam kizilcik istiyorum biraz bitti gitti
Sezgisel 1203mrym Domates konservesi yapmıyorum. Kahvaltılık sos yaptım. Kıyma köftesi, biberli ekmek, içli köfte, mantı, yaprak sarma, kuru dolma, haşlanmış nohut ve fasulye, közlenmiş patlıcan, rendelenmiş salatalık koydum derin dondurucuya
faryaa 1203mrym 5 kilo menemen yaptım sadece onura kullandım yarısını 😂 bir yandan daha da yapacaktım ama vazgeçtim hem yerim yok hem yarına çıkacağımızın garantisi var mı ki ne gerek var diyorum o yüzden yapmıyorum
mesepalamudu16 1203mrym yemeklik salca , kahvaltilik salça , domates sosu taze fasulye konservesi , tarhana yaptım , balık biber turşusu . Kapya biberle patlıcan kozleyip buzluğa atmak istiyorum birde turşu dusunuyorum nasipse.☺️🙃
Asyaveannesi04 1203mrym Cumartesi pazar 70 kilo domates alıp sos, kahvaltılık yaptım, yeşil fasülye aldım 10 kilo şoklayıp buzluğa attım, bahçedeki meyveleri toplayıp buzluğa attım birazını reçel yaptım
Mircet 1203mrym sadece cacık için kullanıyorum.Bazen rendeleyip bazende minik minik doğrayıp porsiyonlayıp buzdolabı poşetine koyuyorum.Kullanmak istediğim zaman buzlu buzlu yoğurdun içine koyuyorum saldığı suya göre su eklemesi yapıyorum tat olarak hiç bir farkı olmuyor.
ikiaslanannesi87 1203mrym Konservelik melemen yaptım bugün de jalapeno turşusu yaptım kornişon ve lahana turşusu da alıp kurmak istiyorum bakalım bu haftada onları hallederim tamam buzluğum zaten sürekli dolu elime ne geçerse atıyorum
alpsmother_ 1203mrym hiçbir şey yapmadım maalesef ama bu hafta domates alıp konserve yapıcam inşallah
Ozra 1203mrym biber salçası Menemen Sarma Barbunya Mısır attım buzluğa Birde közbiber atıcam Kahvaltılık köz sos yapcam inşallah
Duru44 1203mrym Cnm biri bana acı sos tarifi verebilirmi kahvaltıda veya yemek yanına konulan sostan 😍