Aramumt yzey çok memnunum çekim gücü gayet iyi fazlasıyla iş görüyor. Ama silmesini kullanmıyorum nemli bırakıyor halıları. Öneririm
ipeksiiimom yzey ben memnun kaldım, mop özelliğini hiç kullanmadım ama süpürgeyi de birkaç defa kullandım çünkü dyson muadili bi süpürge aldım ondan daha çok memnun kaldım daha pratik geliyor
LinaTuba yzey S8 aldı arkadaşlarım daha uygun bakabilirsiniz isterseniz Q lardan ziyade bunlar daha kaliteli diye biliyorum
yzey LinaTuba evet baktım ama 25000 lerde oda em iyi sanırım xiaomi almak. Ama hangi model alsam xiaomi bilemedim
yzey Aramumt peki arıza olduğunda servisi vs var mı gönderebilecegimiz. Güncelleme vs oluyor di mi haritalandirmada sıkıntı yaşadınız mj
ipeksiiimom yzey amazondan greenote diye bi süpürge aldım aşırı memnunum Almanya’dan geldi hem uygun fiyatlı hem de pratik robotu da satmayı düşünüyorum
yzey LinaTuba roborock Q8 baktım şimdi oda yorumlar iyiydi aslında. Sizce onu mu alsam bugün sipariş vereceğim çünkü acele ediyorum o yüzden 😊
LinaTuba yzey Q8 de kullanan bir arkadaş vardı memnunum diyordu ama inanın hiç bilmiyordum benim çevrem hep S7 S8 bütçeniz o kadarsa alın bence arada bayağ fark varmış ben alalı çok oldu
tt9486 yzey ben de onu kullanıyorum. Çok memnunum. Çekim gücü s modellerine göre daha güçlü. Silip süpürüyor. Ev berbat bile olsa tek çalıştırmada sanki temizlik yapılmış gibi temizliyor.