-sevimlipolyanna- Cuma akşamı günüm var. Çocuğumla birlikte hazırlayabileceğim kolay tarifleriniz var mı ne yapabilirim
TulayGeriDon -sevimlipolyanna- makarna salatası yada patates salatası. Kıbrıs tatlısı. Hazır yufkadsn börek. Tatlı ve tuzlu kurabiye. Buzlugunda varsa sarma
Sezgisel -sevimlipolyanna- Kolay tarif mi bilmem amaa 😂 son gelen misafirlerime hazırladığım menü ; Hazır yufkadan patatesli börek. Kısır ve makarna salatası. Buzlukta yaprak sarmam vardı onu pişirmiştim. Birde meyveli rulo pasta.
kimbumadam -sevimlipolyanna- Magnolia , paçanga böreği ya da balkan çöreği Sakallı poğaça , ıslak kurabiye , patates salatası ya da mercimek köftesi
-sevimlipolyanna- papatya__ Ben de Garnitürlü makarna Kedili pasta Kakaolu Islak kurabiye Poğaça olarak düşünmüştüm 🙈
asaf03 -sevimlipolyanna- hazır yufka dan peynirli gül böreği yada poğaça Elmalı kurabiye, tart kalıbında muhallebili kek Kakaolu ıslak kurabiye Yoğurtlu patates çanağı Şimdilik aklıma bunlar geldi
Deletedmom_875 Tuzlu olarak Sigara böreği poğaça gül böreği Patates salatası Rus salatası kuru dolma Tuzlu kuru pasta bunlardan seçebilirsin Tatlı olarak Browni kurabiye ıslak kek Revani Cheesecake Havuçlu tarçınlı kek