Neslihann35 Arkadaşlar bişey sorucam 36+2 hafta hamileyim bebeğin kilosu 3200 sizce normalmi doktor diyor önden gidiyor ama normal doğum olurmu acaba 39 haftaya kadar daha fazla kilo alırmı
aysebb Neslihann35 İdeal bence fazla değilki şuan kilosu. Zaten 100-200 gram yüksek çıkıyor genelde ultrasonda kilolar. 37. haftaya girmişsiniz zaten çokta artmaz diye düşünüyorum ben normal doğum için sorun olmaz bence
Neslihann35 aysebb ya ne bilim korkuyorum sezeryandan ilk doğumum normal olmuştu çünkü 39 haftadayken doğum yapmıştım 3400 doğmuştu
aysebb Neslihann35 En fazla 3600 olsun oda alırsa yani belli olmaz ne kadar alacağı. Normal için kilodan yana sıkıntınız olmaz ideal kilolar bunlar. Benim doktorum 4 küsur olan çok normal doğum yaptırıyor yeterli diğer şartlar elverişli olsun
Neslihann35 nslhnak işte sen 38 de o kiloda doğurmuşsun kuzum ben şuan daha 36-3 haftadayım 3200 kilosu yani 39 haftaya kadar kaç kilo alırki onu merak ettim
mrvyad @Neslihann35 normal görünüyor doğuma kadar 3500falan olur bence bir de hata payı vardır 🤗 ya bende ikinciye hamileyim doğumdan çok korkuyorum sizin ilk doğum kolay mıydı..ikinci doğumu kolaylaştırmak için bir şeyler yapıyor musunuz ben çok korkuyorum tekrar kesilmekten 🥲
Neslihann35 mrvyad yani ilk doğum Çokta zor değildi ama ağrın oluyor İster istemez benim alttan dikiş vardı aklıma o geliyor tekrar normal yaptım ilkini 39 haftada doğurdum 3400 kilo bide fazla emziremedim sütüm varmıydı yokmuydu anlamadım