Poncikkkk Arkadaşlar ev işi yaparken hemen yoruluyorum bazen yarıda bırakıp uzanmak istiyorum öyle bişey çöküyor birden anlamıyorum gunluk yada iki gunde falan baş dönmesi oluyor hafif hafif vitamin eksikliği yapar mı sizce böyle
Frostyson Poncikkkk Bende 1 hafta yaşadım b12 ve d vitamini eksikliği çıktı . İlaç kullanıyorum 2 ay sonra tekrar çağırdı eğer geçmezse nörolojiye görünmem gerektiğini vertigo olma olasılığı olduğunu söyledi .
Poncikkkk fkkd tansiyonumu takıp etmiyorm alet yok çnkü aşırı kahve tüketimim yok ama belki etkiliyordur
Frostyson Poncikkkk İnşallah çıkmaz 🤲 Sizde dahiliyeye bi randevu alın baş dönmeniz ara ara mı oluyor akşam üstü mü . Benim akşam 5 ten sonra başlıyor sallanıyorum
Frostyson Poncikkkk O zaman vitamindir canım sıcak basması oluyor mu ? Dışarı çıkıyorum hemen sallanıyorum yemek yaparken sallanıyorum . Geçen hafta yere yığıldım bayılıyordum konuşamadım dişlerim kitlendi hemen acile gittik serumla oksijen verdiler
Poncikkkk Frostyson bazen evet sıcak basması oluyor çok şükür bayılacak durumda olmadım cok gecmiş olsun aslında ihmal etmemek gerekir böyle şeyleri
Frostyson Poncikkkk Sizede geçmiş olsun evet geçer diyoruz yorgunluk uykusuzluktan oluyordur diyoruz ama gerçekten çok önemli . Sizde ihmal etmeyin 🌸