zeymerah Kızlar uygun bütçeli şarjlı dikey süpürge arayışındayım. En çok heifer ve onvoyu merak ediyorum. Aranızda kullanan var mı? Birde farklı markalar da olur önerdiginiz ve memnun oldugunuz.
Sezgisel zeymerah Hobi bahçemizdeki konteyner evde kullanıyorum. Yeterli oluyor. Eğer kendi evimede uygun fiyatlı bir dik süpürge alacak olsam kesinlikle tercih ederdim.
Boncuk-anne zeymerah 3 kademesi var ben 2. De kullanıyorum. Gerçekten çok güzel çekiyor. Sadece mutfak ve çoçğun döktüklerini toplasın yeter modunda aldığım için beni kurtardı. 100metrekareyi abartmadan 3 kere rahat süpürüyorum.
zeymerah Sezgisel bende fakirin ütüsü var hiç memnun degilim :( dikey süpürgesine de bakayım bi ozaman
zeymerah Boncuk-anne oo cok iyi ozaman bende belim cok agrıyor diye istiyorum dikey süpürge ya şart bence 🙈
Mirac21mom @“zeymerah”#p32800827viomi kullanıyorum iki yıl oldu ilkgünki gibi çekiyor çok memnunum ben elim ayağım oldu
Boncuk-anne zeymerah detaylı temizlik yapılmaz ama kırık dökük toplamaya elim ayağım oldu. En azından ortalık temiz duruyor 😂