potter34 Ya surekli yok formun enleri, ayni gun doganlar, esleriniz sizin burcunuz, bebislerin burcu, kac yasindasiniz vs. Hep standart bunlar sabitleniyor biktim yani ayni basliklardan hic eski tadi kalmadi ve eski kankilerim yok burada.
bilemedimya potter34 eski tadi kalmadi ve eski kankilerim yok burada. Evt 2021 happy Kids ile 2024 Kids Aynı değil Dogurdular kaçtılar buralardan ben belki kankilerim.gelir umuduyla buralardayım da gelseler tanımazlar Lakabım cero Belki tanıyan eskilerden olur ceroo ben
denizalismom potter34 Merhaba annemiz, Forumda ilgi gören ve bilgi kaynağı olabilecek postlar sabite alınır.
twobabymom_ denizalismom Ya o zaman bende postun altına çökmüş olacağım biraz ama sizce de bu aralar reklam aşırı artmadı mi tam bir şey okuyorum önemli reklam reklamdan çıksam geri de dönemiyorum haddinden fazla çıkmaya başladı bu aralar
denizalismom twobabymom_ Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz