ikievlat Merhaba 2 hafta önce doğum yaptım sezeryan olarak biraz kendimi zorlayıp yordum galiba dikişlerim şişti bu ilerleyen zamanlarda geçer mi acaba dikişlerim attığı zaman
tugces09 ikievlat dikiş etrafında ödem olabiliyor benimde 10 günlükken oldu kontrole gittiğimde sıkıntı yok dedi doktor akıntı vs yoksa inşallah sorun yoktur🙏🏻
adakussss ikievlat zorlanmamanız gerekirdi . Çoğu insan bu yüzden ikinci kez ameliyat oluyor dikkat edin lütfen . Ben 6 ay oldu yapalı hala spor yapayım diyorum acıyor yapmıyorum
ikievlat starwomen Kontrole gitmiştim o sıra sadece morartmışsın dedi o geçti ama bu sefer de şişlik oldu evet hafif dediğiniz gibi bende 40 ımda kontrole gideceğim için sormak istedim buraya 🌸
ikievlat starwomen evet o yok çok şükür birde tam anlamıyla ne zaman kendinize gelip yemek temizlik yaptınız çok zorlamak istemiyorum ayakta durunca belim ağrıyo ilk doğumum normaldi kolaydı
starwomen ikievlat Ben hiç sezaryenli gibi değildim. Dikkat ettim ama bel ağrım falan olmadı sadece 10 gün kadar gülerken yatağa yatıp kalkarken acım oluyordu. Birde psikolojik olarak kendime telkinlerde bulunuyorum o da etkiledi herhalde
ikievlat starwomen maşallah ne güzel şu yat kalk meselesi insanın canını çok acıtıyo 😂kızımda normal doğum yaptığım için galiba piskolojikmen bu bana zor geliyo kendi kendime cesaret vermem lazım sanırım 🤍
starwomen ikievlat Psikoloji bu süreçte çok önemli. Ben sezaryen doğumu kendim istedim ve çevredekilerin söylediklerine asla inanmadım. Her beden aynı değil sonuçta. Kendinizi olumlu yönde telkin edin.
ikievlat starwomen evet şuan dediğiniz gibi ben kendi kendimi yatmaya teşvik ediyo gibiyim ama sizinki maşallah çok güzel geçmiş 🥰
ikievlat tugces09 Evet çok şükür akıntı falan yok sadece dediğiniz gibi şişkinlik kenarda hafif ödem var🫶🏻
ikievlat adakussss pek bilgim yoktu şişince morarınca şaşırdım zorunlu sezeryan oldum bi haftada ayaklanırım sandım da şuan 13. Günüm ilk defa yemek yaptım onda da hala belim ağrıyo biraz ayakta kaldım diye