Smyrna35 Meraba kızlar. 6 aylık bebeğim var oyuncaklarıyla oynuyoruz, parmak oyunları falan oynuyoruz ama çok cabuk sıkılıyo. Tv nin de dikkatini çekmesini istemiyorum 6 aylık bebeklerinizle ne tarz oyunlar oynuyorsunuz yardımcı olabilir misiniz acaba
Duru1- Smyrna35 şimdi kalın bi kitap verdim o kitabın heryerini ağzına sokerken ben başka binkitabi ses değiştirerek okdum elindekiyle işini bitirince benimkine yöneldi onunda resimlerini gösterdim hayvamlarınnseslerini çıkardım baya güldü tabi bu max. 15 dk😂 ondan öncede oyun halısının üstünde yuvarlandık oyuncağina erişmeye çalıştık dönme egzersizleri filan valla kış old. İçin hep aynı şeyler yaz gelsin artık
Aa23li Smyrna35 Merhaba öncelikle kendi bebeğimden yola çıkarak söyliyim benimki şuan 11 aylık üç ay önce aldığım 9+ oyuncağı daha yeni bir buçuk aydır ilgisini tam çekti bazılarımdan ilkten korkuyor bile hala bu zamanla oluyor 6 aylık ise ben kitaplar aldım yani aslında ileride kendi de okuyabilir ama şimdişik biraz ısırmayla başladık altıncı ayı dolmadan beş aylıkken sayfa çevirmeyi öğrendi sonra baktım okadar şeyden en çok çevirmeyi falan seviyor fisher price tercih ediyorum genelde kaliteli olduğnu ve sonradan dekoratif olarak bile kullanacağımız tipte üretm yapıyorlar bence oradan çevirebileceği ses çıkaran aynı zamanda çok fonksiyonlu bir kutu aldım hem çeviriyor hem basması için bir kısmı var hem aşağı yukarı kurbağa itekleme bölümü var önce çevirmeye parmaklarıyla ittirrmeye yatmın olduğu için bu tip oyuncaklar tercih ettim gitgiddde böle sevmeye başladı sonra artık yukarı aşağı ittirmeler ve 6-36 olan eğitici köpekçiğe 10unvu ayda artık tamamen basmaya başladı eskiden prmak gücünü kontrol edemiyordu ondan öncesinde 6-36 ay yazsa bile altı aylıkken tam olarak işlevini yapamayacağı şeyler oluyor ayınq göre uygun olsada geç çözüyorlar yani gitgide daha çok seviyorlar şimdi köpekçiğin göbeğine falan dokunuyor şarkılar çalınca oda seslendiriyor elindeki butona falan basıyor çok sevdi onu bu tarz eğitici oyuncaklar bence ilgisini daha çok çekiyor arada diş için hala kemiriyor birşeyleri ama profesyonel bir topçu oldu bizimki bu ay geçwn ay bile ona orta boy top almıştım onnnla oynamıyordu ilkten korkmuştı bile şimdi ben atıyorum o bana atıyor bunu seri hirşekilde yapıp eğleniyor oturup bacağını açıyorum bende öyle ve bacaklarımızın arasına atıyoruz topu sıra sıra 12+ halkalar aldım fisherden böle sarı bir standı var içine gwçirmeye çalışıyoruz onu ben şuan da bunu yapamayacağından ve anlamayacağından üatüstw diziyoeum o bozuyor bidaha diz diye bana bakıyor yada kendi ekseni etrafında halkaları hızlıca yere atıp çeviriyorum eski oyuncaklar vardı onlar gibi adını unuttum hah topaç böle böle çok izliyor ve en son oda twk tek alıp yerw atıyor halkaları çevirmeye çalışıyor ayrıca iki aydır da halkaları standttan tel tek çıkartmayı öğrenmiş ben geçiriyorum o çıkartıyor birde yürüme arkadaşı arabası ve kaplanı var onları seviyor kovalıyor basıyor tuşlarına kaplana tutunuyor yürüyor bende onu kovalamaya çalışınca daha hızlı kaçıyor aradada el kullaları cee ee falan arada bir canlı tiyatro yaparım kendisine el kuklalarıyla yada peluş oyuncaklarıyla😂😍 daha çok var aklıma gelmiyor umarım yardımcı olmuşumdur