Kızlar 2 buçuk sene oldu bu evimde oturalı müteahhit zaten sozlesmedeki hiç bir malzemeyi doğru kullanmamış temizlikte ayna üstümüze düştü banyonun sonra getirip emaneten taktilar yine Bi hafta sonra mutfaktaki servis üstü priz şak diye düştü 1 ay sonra banyo muslukları vs paslandi 2 günde bir silmek istiyor çeşmeyi 3 gün acmassam ebeveyn banyosundaki pas akıyor televizyonum ve konsolumun aynası dışında hiç bir yere birsey yapistirmadim asmadim zarar vermemek için ama çocuklar bir yeri çizer diye kaleme Bile dikkat ediyorum ama kullanıma bağlı deformasyonlar illaki oluyorkapilarin kapanma kismindaki boyalar hafif silinmiş vs bahara çıkmayı düşünüyoruz arkamdan evi söyle böyle bırakmış demesinler yani bunları çıkarken yaptırmak gerekiyormu bilgisi olan varmi boyatıp birakacagiz zaten musluklar girdiğim günden beri langır langırt sallanıyor yani bunlar bir tek bende değil tüm binada hep bir yerler dökülmüş
Bir tek taşınma esnasında nakliyeciler parkeyi çizmişler onu yaptiracagiz elimden geldikçe temiz tutuyorum ama tabi küçük çocuklarım var