Ays-nn
[bilinmeyen] aaah kıyamam ya 😀 benimkide şuan aynı durumda 4 aylığız bizde . 3 gün öncesine kadar saat 11 de rutinleri oluşturup emzirme bez değişimi uyku tulumu giyme ninni vs uyuyorduk . Ama bu 4. Ay aşısı bişey yaptı bize 3 gecedir uykusunda ağlıyor haliylede oturuyoruz bu saatlere kadar . 3. Aydan sonra düzene girdi demiştim .🤦♀️
Aynur
Ayy valla bizde de aynı 11 ayligiz şuanda ama hala çekiyoruz ben bı yol bulamadım valla noalde gündüz iki kez uyuyordu şimdi teke düşürdüm gene aynı uyumuyor 😥😥
SeyyidinAnnesi
Biz de 2aylik20gunluguz. Suan icin gece uykularimiz super! Saat 9-10 arasi uyuyor minigim saat 4-5 arasi uyaniyor emiyor altini degisiyorum tekrar uyuyor saat 8civari uyaniyor sonrasinda keyfine gore degisyor bazen uyuyor bazen oynamak istiyor. Kesinlikle takip edin ederim yorgun oldugunda karnini doyurursaniz biraz sicaklik biraz sessizlik ve los isik illaki kendisi dalacaktir🤗
SeyyidinAnnesi
[bilinmeyen] hahaha demiii! Benimkide asla kendi kendine uyumaz. Benim herseyi saglamam lazim ve tabi psss pssslamam lazim. Gercekten Allah yardimciniz olsun ben suan bile gunduz uykusu yok diye kafayi yemek uzereyim. Birde gece uyumazsa! Dusunemiyorum🙈 Dediginiz gibi her bebek farkli gercekten. Ve bebekler cok huy degistiriyorlar. Yani heran bebeginizin duzeni degisebilir. Bu sekilde Kabul edip onuda buna alirstimauin derim,surekli gozlem halinde olun sinyal verdigi an uyutmaya calisin, umarim Kisa zamanda duzene girer uykusu🌹
Retina
[bilinmeyen] sabah 8 de uyandırın ve 1,5 -2 saat uyanık kalacak şekilde uyutun ne kadar uyursa akşam uykusunu geri çekmeye başlar ufak ufak benimde kızım 5 ay 9 günlük 23:30 a sabitlemişti 10:00 çektim zorda olsa bu seferde çok uyanıyo oda ayeı bişey sabitledi 2 saatte bir uyanıyor