sultantaskiran Yumuşak memede süt olur mu önceden sabah kalktığımda veya gece kalktığımda memelerim taş gibi sert olurdu sütten ama 2 gündür yumuşak ve mama veriyorum bebeğime 1 aylık günde 1 kere ama bebeğim artık memede doymuyor sanki biberonu verince içiyor
julliyettanne sultantaskiran benim de öyle ilk başlarda biberondan dolayı meme reddi oluyor hele üçüncü dördüncü ayda daha çok içmemenizi istemiyor ayakta Emziriyordum şu an altı aylık sütüm yeterince azaldı ama meme yumuşaması göğüs üstü sütü olmadığı anlamına gelmiyor meme terbiye oluyor deniliyor ona yani memeniz terbiye oluyor sütte azalma veya çoğalma olmuyor
Ozgecikko Ben de aynı şeyden şüphelenip emzirme danışmanına sordum, yumuşak memede de süt olurmuş, sıkınca geliyosa sorun yok dedi
sultantaskiran julliyettanne Bugün memeyi almak istemedi öyle ve uyumadı 1 aylık uyuttuğumda da hemen geri uyandı meme verdim kaç kere hep sanki süt yokmuş gibi davrandı mememi sıktığımda süt fışkırıyor resmen denemek için mama verdim ve onu içti acaba meme reddi mi yapıyor öyleyse geri nasıl memeye alıştırırım ❤
Zzeynepasell sultantaskiran Aslında memenin terbiye edilmesine daha çok zaman var ama her zaman yumuşak olan memeden süt gelir memenin yumuşaması demek göğüslerinin terbiye oluyor demesi aslında yani bebek emdikçe gelir