c-enfal Kızlar merhaba 1 tane oğlum var 2. Oğlum yolda Allah’ın izniyle bu ay içerisinde doğumu bekliyoruz. Son günlerimiz ama hayla bir isim bulamadık asla eşimle ortak noktada buluşamıyoruz asla 😂😂 Oğlumun adı ENFAL , uyumlu uyumsuzu da geçtim içime sinmiyor hiç bir şey 😕 değişik güzel anlam bakımından da hoş isim önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻🌸
Snp57asel c-enfal EFDAL dusunurmusunuz acaba ilk çocuğunuzun ismiyle uyumlu Anlamı da erdemli,degerli,en iyi demekmis 🙂😇
Azra00 c-enfal değişik iism koyacağım diye saçma isimler çoğalıyor anlamı güzel olsun bence zaten ilk çocuğunuzun ismi çok faklı olmuş 😇değişik isim bulmak zor aklıma gelenler söyleyeyim belki beğenirsiniz Siraç,Yasir,Çagan, Huzeyfe, Dağhan, Tankutay, Ekra
c-enfal Snp57asel bunu duymamıştım anlamı da çok hoşmuş çok teşekkür ederim. Akşam eşimle gene isim mevzusunu masaya yatıralım 😂😂
c-enfal Azra00 ilk cinsiyeti öğrendiğimde siraç dedim çevrem yok eskide kaldı bilem ne yorumları yapınca soğudum Yasir ve huzeyfe çok güzel
c-enfal Evli_Mutlu_Bebelii evet bende direk Ensar olsun o zmn dedim eşime eşim bey daha güncel modern isim istiyormuş 😬 benimle inatlaşma 💯😂
Snp57asel c-enfal rica ederim ne demek öncelik tabiki sağlıklı olması konuştunuz mu acaba ne dedi eşiniz merak ettim de 🙂
c-enfal pantenkelebek ilk hamile kaldığımda çok hoşuma gitmişti kız da olsa erkek de olsa enfal koyalım demiştik
pantenkelebek c-enfal benimde eşim buldu bu ismi düğün davetiyemizde nisan hediyeleigimizde Enfal süresi yazılıydı araştırdık baktık isim olabilirmiş başka da isim düşünmedik zaten
c-enfal pantenkelebek bizde kurandan da olsun anlamlı olsun dedik. Kuran sure isimlerine bakarken hoşumuza gitti araştırdık beğenerek koyduk. İsmiyle yaşasınlar miniklerimiz 🙏🏻