Betulyl Arkadaşlar bebeğim gündüzleri kucakta bile 5-10 dakika uyuyor ne yapabilirim karnı tok gazıda çıkıyor uykusu var gözlerinden belli ama uyumuyor
mompapatya Betulyl bizde 36 günlüğüz ayni durumdayım ya meme de uyuyor yada kucakta 5 10 dk yerine koyunca hemen uyaniyor . Ama bizimkinin çok gaz problemi var ondan diye düşünüyoruz sizde varmı böyle Bi sorun
monaroza88 Betulyl bende de durum aynı hatta üç aylık olucak hala kucakta uyumak istiyo. Gece kundak yapıp uyutuyorum salla et anca öyle üç saat kadar uyuyo o kadar. Gündüz uyuması için hicbisey yapmadan heykel gibi kucağımda tutmam lazım bıktım usandım.
Gul-42 Betulyl ilk zamanlar oyle oluyor malesef 3. Aydan sonra duzene gırmeye baslıyor tamamen gırer demıyorum tabi
ozgekck Bizde 60 günlüğüz bizde de durumlar öyle herkes sürekli uyuyordur bu diyo ama hiç öyle bir şey yok kucağımda zorla uyutuyorum max 15 20 dk nasıl yetiyor anlamıyorum
Betulyl mompapatya gaz sorunu var ama çıkartıyor artık damla vs yerine koymayı bırak kucakta uyusun slingte diyorum bende iş yapayım diyorum oda yok
zulis2024 Benimki de doğdu doğalı öyle . Şuan 5.5 aylık hala gündüz uykusu 15-20 dakika maalesef. Bazen kabul etmek en iyisi kimi bebek zor uyanır kimisi hiç uyumaz o misal bizimki maalesef
monaroza88 Betulyl ben de yapamiyodum dolayısıyla yiyemiyodum da aklımı kaciriyodum sonra anneme dedim ya gel kal ya da beni akıl hastanesine kapatın😁Geldi bir aydır yanımda anneme el koydum aksi takdirde cidden aklimk kaybedicektim.
monaroza88 Betulyl eğer onu goturemiyorsaniz olabildiğince annenize kalın. Size iş yaptırmayan bebeğe tek bakmabın mümkünü yok.
Betulyl Gul-42 yani bebek bu sonuçta tamamen girmesin kesintisiz uyusun diye derdim yok ama gerçekten slingte bile uyumuyor artık ki ben iş güç yemek yapayım yani sırf bu sebeple evde duramiyorum düzen kuramıyorum
Gul-42 Betulyl cokkkk ıyı anlıyorum sızı valla sızde uyuyun uyumadan dınlenmeden süt olmuyor tavsıyem sese alıştırın ses hassas olunca ınanın cok zor oluyor kucaga almayınca asırı aglıyor mu emzik vermedım kundak yapmadım bıberon vermedım cok rahattım sonrasında
geldi benim kızımda doğduğundan beri zor uyuyan bir bebekti büyükçe düzelir dediler ama hiç düzelme olmadı şuan 14 aylık hala uykuyu sevmiyor gece iki saatte bir uyanıyor gündüz sürekli meme de uyumak istiyor yatağa koyunca uyanıyor.