Mrveaa 3 ay 2 günlük kızım var 12 de uyudumu sabah 5 veya 7 ye kadar uyuyor 5 veya 7 de uyandığında da meme içiyor o saatten sonra hep meme içmek için uyanıyor okadar saat uyuması normalmidir
Acemiannecik Mrveaa normal midir bilmiyorum ama benim kizimda 3 ay 6 gunluk 12 1 de yattığı zaman 7 8 e kadar uyuyor uykusunu bolmeyin bence gündüz iyi doyuyorki gece uyanmiyor
Haribo42 Mrveaa bnm doktorum normal demisti ilk uykulari i uzun yapmasi cok iyi bisey demisti gelisimi icin keske oglumda uyusa
Durdudilerrr Mrveaa uyku da beslenmek kadar onemli uyanmiyorsa ellemeyin. Çok şanslısınz ilerde de böyle gder insallah
Zuleyha__19 Acemiannecik allah allah ilk defa duydum aslında Gaye’ye iyi besleniyor ama gece çok sık uyanıyor ve huzursuz uyuyor 🤦🏽♀️
Zuleyha__19 Mrveaa benimkide o zamanlar öyleydi şimdi iki saatte bir uyanıyor bence kıymet bilin 😅 şaka bi yana acıksa uyanır sıkıntı olmaz
Mrveaa Zaten gündüz ağzını hiç boş bırakmıyorum en ufak ağlamasın da meme veriyorum artık tok oldugu zaman meme reddi yapıyor
Acemiannecik Zuleyha__19 canim belki alışkanlık olmuştur kimi bebek aliskanlik edindiği icin uyanirmis
Zuleyha__19 Acemiannecik dediğiniz gibi hastaydı geceleri uyuyamadı ondan sonra bozuldu zaten düzeni belki de alışkanlık yaptı 😟
Melegm52 Canm benimde bebegm 2 bucuk aylık gündüzleri kuş uykusu uyuyoruz resmen ama gece 11 de uyudumu 5 6 ya kadar uyanmıyo doyuruyorum tekrar uyuyo 9 dedim mi ayakta artık gündüz cok ara ara uyuyo 10 15 dk en fazla yarım saat yani