nazlimom_ Geceden burnu tıkanmaya basladı oğlumun simdide hapşuruyor burnu akıyor doktora gitsem soğuk algınlıgı ilacı vercek evde iburamin var kullanımı sabah akşam mıydı ? 2,5 yaşında
limonzeytinmom nazlimom_ günde 3 kere verdi benım kızımda öyleydi. Bogaz da ciğerlerde bişey yok üşütmüş dedi. Hapşırma burun akıntısı halsizlik vardı ateş 37 üzerine cıkmadı. Günde 3 kez tok karnına verdi 35 aylık
aslananne27 nazlimom_ 2 kere diye biliyorum ama o ilaç 2,5 yaşındaki çocuğa verilmez havale geçirme sebebi nasıl vermiş onu doktor size 🙄 6 yaşındaki çocuklara verilmesi yasak
Deletedmom_117 aslananne27 Ne alakası var Havaleyle peki bilmiyorum Biz kullandik oğlum sürekli hastaydı ve tek iyi gelen iburimin di Ve parol gibi ilaçlardan daha zarrasiz olduğunu soyledi Dr
CatBoy Deletedmom_117 Havale geçiren çocuklara içindeki etken madde nöbet tetikleyebilir diye verilmiyor ama sağlıklı havale öyküsü olmayan çocuklarda kullanılabilir sakıncası yok
aslananne27 nazlimom_ evet bnde turkiyeye gittim bu sene neyse oğlum rahatsızlandı grip oldu doktor üşütmüş dedi neyse reçeteyi aldık eczaneye gittim ilaçları poşete koyuyor arasında iburamin zero da var almadım bile ilacı bıraktım o ilaç 6 yaş altına kesinlikle verilmez 🤚🏻ciddi anlamda havale sebebi içeriğini okuyun
Diva nazlimom_ önceden açılmış ise doktorlar pek önermiyorlar bize açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti günde 2 defa yeterli yetmezse 3 doz demişti doktor