Tusa_ Kızım 3 aylık oldu kilosuda 5.500 2 numara molfix kullanıyorum sizce 3 numaraya geçmeli miyim elimde açılmamış 1 paket daha var onu açıp kullanabilir miyim yoksa hiç ziyan etmiyim mi bilemiyorum kaç kiloya kadar kullanılabilir ki acaba
01012024 Tusa_ üzerlerinde kilo aralığı yazıyor aslında ama bez bedeninde nasıl oluyor iz falan bırakıyormu sıkımı o önemli
Aseldurumom_ Tusa_ canim biz 3 aylikken gecmistik 3 numraya bi tik bol olsun zaten bez ama iki numarayida tuketebilirsin suan rahatlikla ha kalsin dersen 3 e gec ozaman canim 4 ay bittikten sonra 4 numaraya gectim ben cok daha rahat oldu molfix ve goon kullaniyoruz kaliplar daha buyuk bu bezlerde
01012024 Tusa_ o zaman bence kullanma bende bi tık büyük kullanıyorum oğluma hem rahat ediyor hem iz falan yapmıyor takımıda kolay oluyor
asennaa Tusa_ bence 3 numara daha rahat ettirir, hatırladığım kadarıyla sınıra geliyordu sizin bebeğinizin kilosu 2 numara için, yine tabi gördüğünüz için siz daha iyi bilirsiniz
Tusa_ asennaa evet sanırım şuan tam oluyor son pakette kullanılır mı yoksa küçük mü olur çok kararsızım 3 numara alıp o paketi hiç açmasam mı diye düşünüyorum
Tusa_ Aseldurumom_ bende o zaman 3e geçeyim bebişi rahatsız etmesin şuan açık olan paketi bitiriyim 3 alıyim diğer kapalı olanıda birine hediye veririm artık 😊
Tusa_ 01012024 aynen öyle yapayım şuan açık olan paketi bitirip 3e geçeyim bebişde rahat etsin iz yapıyor çünkü diğer pakete geçtiğimde canını da acıtmaya başlar sanırım