meliketayfun20 Oglum 4 aylık doğduğundan beri aptamil kullanıyorum ama şu iki seferdir aldığım mama kokuyor internetten baktım balık yağı katkılı yazıyor 2 güne 1 kakasını yapıyor aşırı pis kokuyordu bugün mama yaptım yine maması da aynı kokuyordu babasına dedim bozulsa midesi kötü olur içmez mamayi dedi mamayi güzel içiyor sorun yok tarihi ne baktım 11 ayda 2024 de acaba balık yağı koydukları için mi kokuyor sizde mamalar nasıl kokuyor mu yada bebeklerinjz kakasını yapınca aşırı ağır koku geliyormu tuvaletini kontrol ettim herzamanki gibi normal yapıyor
Arasebebek meliketayfun20 bende aptamil kullanıyorum kakasında ağır bir koku oluyor öncesinde sma kullanıyordum o daha ağır kokuyor gibi geliyordu bizde iki günde bir kaka yapıyoruz
ikizlibebekli Bizde iki haftadır aptamile geçtik iki günde bir veya günlük kaka yapıyorlar kakaları kötü kokuyor ve mamada kokuyor ama geneli tüm mamalarda az az koku oluyor biberon yıkarken huylanıyorum bu yavrular bunu nasıl içiyor diyorum bazen 🤔 önceki mamalarımızda kakası bu şekilde kötü kokmuyordu ek gıdadan mı mamadanmı anlamadım
meliketayfun20 ikizlibebekli bazen diyorum karnı bu yüzden mi agrıyor agır kokuyor burnumdan 2 3 gün geçmiyor kokusu valla burnumu kapatarak temizliyorum çocuğun altını 🫤
ikizlibebekli meliketayfun20 elimdekiler bitince başka mama almayı düşünüyorum ama hepsi kokuyor napıcaz ya
meliketayfun20 ikizlibebekli valla hiç fikrim yok ama ya diğer mamayı beğenmezse diye düşünüyorum boşuna para gidecek az değil fıyatları 1 kılosu 650tl aptamile verıyoruz 🤦🏻♀️
berk58 Bende aptamil kullanıyorum banada balık kokusu geldi balık yağı içeriyorsa normal bence, ama ben aptamil bitince evolviaya geçmeyi düşünüyorum çünkü doktorumuz öncelikle onu önerdi tadı anne sütüne en yakın mama dedi