Askpare Gorursensoyle bende ona gidiyordum hiç memnun degilim ilgi sıfır kontrollerde resmen çocuga uzaktan bakıyo
elfgnshm Bende doktor arıyorum ama bugun Bilgi hastanesinde Suzan Güven Polat’a gittik, muayenesini beğendim. Çok detaylı bakıyor. Onun dışında gitmediğim ama internetten araştırdığım Medical parkta Gafur bey var
Askpare elfgnshm saol canım bu doktorlarıda denicem inş.içlerinden birisi içime sinerde dr bulurum çok evhamlı bi anneyim malesef ve her zMan ulaşabileceğim dr arıyorum
Gorursensoyle Askpare ciddimisin ya benim gayet güzel geçiyor çok şaşırdım soyar muayene eder kulaktan karnına kadar tartar ölçer falan🤷🏻♀️
elfgnshm Askpare İlk muayene olduğu için biz Suzan hanımdan bi telefon numarası almayı unuttuk veriyor mu bilmiyorum. Ama arkadaşım Gafur beye gidiyor ve WhatsApp üzerinden her saatte sorduğunuz sorulara direk cevap veriyor. O zaman onu tavsiye ediyim 😊
Olcaykiray elfgnshm ZeynepKara benim çocuğum yenidoğdu 2. Gün gafur bey farketmediği için yoğunbakımlık olacak kadar sarılık oldu.bence çokta güvenmeyin.
Askpare Gorursensoyle bizim üzerimiz bile çıkmıyo ya montla bakıyo utanmasa pusetten çıkartmıcak 3 aylık daha bebek bide hç memnun degilim ben
ZeynepKara Askpare En son 150 liraydı şuan fiyatı bilmiyorum 444 44 84 numarayı arayarak öğrenebilirsiniz
Askpare Cglkzn muayene ücreti ne kadar acaba nazik bi doktor mu bide istediğim zaman ulaşabilirmiyim ona ?
Cglkzn Askpare 120 lira muayene ücreti,kendisi anlatan güler yüzlü her sorduğun soruya itinayla cevap veren iyi bir doktor ve evet istedigin zaman ulasabiliyorsun numarasini veriyor
Askpare Cemreyevm hiç duymadım orayı ne tarafta kalıyor tam istediğimde ulaşmak çok önemli benm için evhamlı bi anneyim çünkü birde muayene ücreti ne kadar bilgin var mı