Minel-inannesi beyzanrkorkmaz bal, patlican, bakla harici herseyi veriyodum ama karpuz, cilek, uzum, cig domates alerji yapti. 23aylik hala kontrollu veriyorum ayarini az kaciriverince hemen vucudu kizariyo kabariyo🤷
NewMomm1 beyzanrkorkmaz ne yersen onu. Oğlum 9 aylık yiyebileceği bir yemek yaptıysam kendimize tuzsuz ve baharatsız şekilde ayırıyorum ona. Ama eğer ki sağlıksız bir şey yaptıysam örnek veriyorum noodle yiyorum oğluma mutlaka ayrı pişiririm. 4.5 aylıktan beri hep pütürlü verdim bu yüzden pütürlü yiyor. Kıyma , tavuk, balık verebilirsiniz.
kubra00k Bebekten bebeğe değişir canım. Benim oğlum taneli asla yutamıyordu. Herşeyi yedirdim ama lapa olarak. Tarhana, bebek irmiği, bunlara herşeyi kattım. Bol bol da avokado yedirin.
beyzanrkorkmaz Ayaztos bizds aynı ama katı şeyler beni korkutuyor ya pankek falan veren görüyorum yiyemez gibi geliyor şuan makarna vs bile 😅 ezip veriyorum herşeyi
Ayaztos beyzanrkorkmaz makarna, pankek, mucver, mantı ezmeden veriyorum cigneye cigneye yiyor buyuk gelirse veya yiyemeyecek gibi olurlarsa zaten ogurme refklesleri sayesinde cikariyolar korkmayin dişleri vs varsa verin alışsın🥰
catcilek beyzanrkorkmaz bizim de diş çıkmadı sabah kahvaltı omlet yapıyorum az beyaz peynir rendelenmiş salata filan az yioyor tabi yarısı çöpe gidiyor öğlen mutlaka çorba akşam pek vermiyorum ona göre bir şey yapınca bazen veriyorum mama ağırlıklı gidiyoruz pütürlü yemek istemiyor bir de meyve veriyorum gün içinde şeftaliyi dilim şeklinde verdim yarısını kopardı yuttu diğer yarısında boğuluyordu😁 ben bu konuda biraz tedirgin oluyorum alışması da lazım nasıl olacak bakalım:)