yagmurkokusu_ Merhaba kızlar haftanın 2 veya 3 günü bakacak bakıcı arıyorum 8 ila gece 5 arası kameralı bir ortamda bakılacak. Tanıdığınız bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Obsesifkompulsifbozukluluk yagmurkokusu_ yani armut sitesine bakın belki vardır bende Denizli’de yaşıyorum ama bizimkilere genelde anneanne babaanne bakıyor 😂
yagmurkokusu_ Obsesifkompulsifbozukluluk keşke kendi evimizde bakacak yol parasına kadar da veririm ya çalışmayı düşünüyorum aslında haftanın 2 günü için hem çocuğun uyku saatleri olacak hem de biraz kafa toplamam gerekiyor. Dedim böyle bir iş var bari çalışayım.
yagmurkokusu_ Obsesifkompulsifbozukluluk 2 yaşında çok huysuz bir çocuk değil sadece akşam uykusunda arada mızmızlık yapıyor.
Obsesifkompulsifbozukluluk yagmurkokusu_ bence büyüt bir sene daha dile gelsin iyice sende kafa dinle hem kafan da rahat olur yani bir sorun olursa kendisi söyler
yagmurkokusu_ Obsesifkompulsifbozukluluk kamera olacak zaten normalde de sürekli de kameramız açıktır. Sorun yok ondan yana bir problemde komşulara söylerim ,
yagmurkokusu_ SweetMom__ benim iştahım yok valla bugün ne yalan sölim hasta oluyoruz valla sağlam üşütmüşüz tek mercimek oda koca içsin çocukla ikisi diye
SweetMom__ yagmurkokusu_ tabuklu limon iyi gider veya işkembe geçmiş çorbası olsun canım şu profilin her gördüğümde gülüyorum ya 😄😄