alyakzm Kızlar doktorumuz çocuğum iştahsız diye sıpraktin şurup yazdı ilacı aldım ama kızıma vermeye kıyamadım uyku yaptığı söyleniyor aranızda kullanan var mı kızım 3 yaşında
[silindi] alyakzm iştah için bunu veren doktorun neyse şimdi birşey derdimde… Kesinlikle kullanma içinde etik alkol var yani kasintiyi önleyip sakinlestirme amacıyla alerjik hastalara verilir bu surup
kahvepres alyakzm cok fena uyku yapıyor 1 defa kızıma icirdim sarhoş oldu 7 de uyudu hic bir şekilde uyanmadı dahada kıyamadm polivit birde zinco öneryrm onu kulnyrz iştahı acyr uyku gibi yan etkisi yok cnm
[silindi] alyakzm benim kızım alerjik kasintidan kivranmasina rağmen vermedim , çok çok uyutucu etkisi sersemlestirici etkili bir şurup , argivit nutrigen mollers gibi takviyeleri eczacıya danışarak almanızı öneririm…
Azra00 alyakzm sürekli Uyku hali uyuma isteği odaklanamama olur bir süre sonra vücut bağışıklık kazanıyor uyku vs yapmıyor. Kuzenim kullandığı için biliyorm ama tabi çocuğa değil kendisi kullanmıştı yetişkin yani
Prenses_Liya alyakzm Evet iştah açıyor ama Çok fazla uykuda yapıyor böyle küçük çocuğa Nasıl verir doktor Sarhoş gibi olur.
Badem4242 alyakzm kullanma canım çok feci yapıyor yazık çocuklara . Bizde polivit kullanıyoruz işe yaradı iştahı açıldı Kanı düşüktü kan ilacını değiştirdiler bide iyi geldi bunlar
alyakzm Aldım ama kapağını bile açmadım sağlığı yerinde olsun varsın uyumasın yada acıkınca yemek yesin reçetede okudum aslında alerji için veriliyor günde 3 kez ver dedi doktor yanında olan hemşire.3 kez mi diye şaşırdı bı orda bı kuşkulandım aslında
Hulya0129 alyakzm eşim gece vardiyasında çalışıyor gündüz uyuyamiyordu aile hekiminiz yazmıştı uyku yapıyor cidden ama iştahı da açıyor gerçi çocuk ve yetişkin bir olur mu bilemem
Babeshark alyakzm kullanmadım bilmiyorum eczaneden sambucol yada Dr dan zincfort yazmasını önerebilirsiniz çinko takviyesi iştah açıyor
maygirl alyakzm bnm bebegim 14 aylık iken werdi bu şurubu doktor hic vermedim sadece uyku konusu degil birrcok şeye neden olabiliyor.benim içim el vermedi..yetişkin bi insanada verebiliyor bu şurubu psyatrisler düşünün yani nekadar masum bi şurup olabilirki??gida takviyesi kullanmanızı tawsiye ederim..