Nehirim_02 Kızlar bebeğinize ne kadar miktarda su veriyorsunuz? Benim kızım sürekli istiyor. Biberonla veriyorum suyu sabah akşam içse yok demez. Sizde durumlar nasıl acaba?
Erencinarinannesi Nehirim_02 keşke benimkide içse yemin ederim sinirim bozuluyor evde iki tane suluk var Philips avent ve nuk aldım ama yok içmiyor suyu 6 ay 18 günlük nasıl içiricem bilmiyorum
TospikDefneninAnnesi Nehirim_02 ne güzel işte. Su çok faydalı böbrekleri ve idrar yolları için. Bol bol içsin işte :) benim kızım 15,5 aylık günde 2 biberon su içiyor. 300cclik o kadar mutlu oluyorum ki. İçmediğinde sıkıntı ediniyorum. Bir ara içmiyordu. Bu ilaçlarının damlalık şeyleri varya ben onları atmamıştım. Onla oyun yapa yapa içiriyordum. Sevdi. Sonra da pipetli suluk aldım ondan içiyor. Erencinarinannesi
Gamzelina Nehirim_02 ne kdr güzel o isterse ver demişti doktorum yanı suyu goster ıcerse ver yoksa zorlama dedi
Nehirim_02 Erencinarinannesi canım ben mamaajoonun biberonuyla veriyorum kendi elimden çekiyor resmen içmek için
Erencinarinannesi TospikDefneninAnnesi pipetli suluk için erken dedi herkes bende o yüzden normal aventin suluğunu aldım onla içmeyince nuk aldım bilmiyorum artık bende şey kaşığıyla içiriyorum içmeyince
Erencinarinannesi Nehirim_02 bende denedim onu ya elimde mamajoo ve avent biberonları var onlarla da başaramadım biberonu sevmiyor çiğniyor emzik de almadı zaten umarım alışır
AdAyza Nehirim_02 yok çok değil , benim kızım da çok seviyor suyu , 100 cc ye yakın içiyor , doktoru ne kadar isterse verebilirsin demişti